Бронзен медал на Јуниорската Балканска Математичка Олимпијада

Нашиот Бранко Јангеловски од IX-2 одделение освои бронзен медал на Јуниорската Балканска Математичка Олимпијада!

Му посакуваме уште многу успеси понатаму во неговото школување. Честитки за неговиот ментор, наставничката Маре Јаничиќ.

Горди сме на нашите ученици и наставници. Многу дипломи, награди, пофалници, признанија имавме оваа учебна година во едни поинакви услови на рабаота.

Како што би рекла нашата ученичка Симона Тагаринска – „Ние се движевме кога се стоеше“.

error: Содржината е заштитена !!