Донирај – купи празнична честитка и помогни од срце

Во предновогодишниот настан најмладите за Аеродром, нашите ученици ќе учествуваат со изработка на новогодишни честитки кои секој ќе може да ги купи. Со оваа акција ќе помогнеме да се соберат средства кои ќе бидат доделени на голем број семејства кои се дел од социјално-ранливите категории во општината.

Помогнете и вие!

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!