Натпревар на млади техничари и природници

Нашата ученичка Симона Тагаринска учествуваше на шеесеттиот натпреварот на млади техничари и природници. Таа го освои првото место од областа „Кино-видео техника“, под менторство на наставничката по техничко образование Марина Дуева.

Горди сме на нашите ученици и нивните успеси!

error: Содржината е заштитена !!