Подароци за другарчињата од ОУРЦ „Др. Златан Сремец“

Традиционално како и секоја година одделенскиот наставник Александра Камчевска со своите ученици од IV-1 одделение, им подарија подароци на своите другарчиња од ОУРЦ „Др. Златан Сремец“.

Кај нас секогаш имате пријател и подарена рака, искрено од срце што секогаш ве сака!

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!