Пофалница за високи достигнувања во областа на спортот

Мартин Стефановски ученик во VI-3 одделение во ООУ „Блаже Конески” се закити со пофалница за високи достигнувања во областа на спортот. Тој доби и еднократна парична помош во износ од 10.000 денари од Општина Аеродром. Нова надеж во македонското пливање со освоени меѓународни награди и исклучителен ученик.

error: Содржината е заштитена !!