Прва награда на литературен конкурс организиран од Противпожарниот сојуз на град Скопје

Ученикот Димитар Јованов од ООУ„Блаже Конески“ – Aеродром, ја освои првата награда на литературниот конкурс, организирана од Противпожарниот сојуз на град Скопје.

Горди сме на секој успех на нашите ученици. Браво Димитар!

Ментор – Марија Костовска

error: Содржината е заштитена !!