Трето место на републичкиот литературен фестивал “Ракатки”

Нашата ученичка Јана Тасевска од XIX-1 одделение под менторство на предметниот наставник Марија Костовска, се закити со трето место на републичкиот литературен фестивал „Ракатки“.

Честитики Јана, да редиш безброј успеси!

error: Содржината е заштитена !!