Ученик на генерација и пофалени ученици на генерацијата 2011/2020

На ден 10.06.2020 година според Правилникот за номинирање, избор и прогласување на ученик на генерација и пофалени ученици при ООУ„Блаже Конески“ – Скопје, наставничкиот Совет по предлог на Комисијата за избор на ученик на генерација ја прогласи ученичката Сара Андоновска од IX-1 одделение за ученик на генерација 2011/2020.

Воедно наставничкиот Совет ги пофали сите номинирани ученици за вложениот труд, континуиран, одличен успех и постигнати резултати на натпревари и училишни активности.

Пофалени ученици според критериумите на комисијата се:

  • Петар Стевковски IX-1
  • Ана Џочкова IX-2
  • Лина Куневска IX-2
  • Марио Тасески IX-3
  • Ивана Зафировска IX-3
error: Содржината е заштитена !!