Хуманост и добрина на дело

Учениците од ООУ „Блаже Конески“ од прво до деветто одделение во периодот од 14.10.2019 до 18.10.2019 година, учествуваа во две хуманитарни акции и донираа храна и облека во големи количини. Едната активност беше во организација на Црвениот Крст, каде што се донираше храна, а другата активост во предвидената агенда на СОС Детското Село, каде што се донираше облека.

error: Содржината е заштитена !!