Приказ на 10-18 од 40 резултати

Донирај – купи празнична честитка и помогни од срце

декември 21, 2021

Во предновогодишниот настан најмладите за Аеродром, нашите ученици ќе учествуваат со изработка на новогодишни честитки кои секој ќе може да ги купи. Со оваа акција ќе помогнеме да се соберат средства кои ќе бидат доделени на голем број семејства кои …

Бронзен медал на Јуниорската Балканска Математичка Олимпијада

јули 5, 2021

Нашиот Бранко Јангеловски од IX-2 одделение освои бронзен медал на Јуниорската Балканска Математичка Олимпијада! Му посакуваме уште многу успеси понатаму во неговото школување. Честитки за неговиот ментор, наставничката Маре Јаничиќ. Горди сме на нашите ученици и наставници. Многу дипломи, награди, …

Прв наставник – ментор во ООУ,,Блаже Конески“ – Јадранка Клисарова 📖

јуни 24, 2021

Кога ќе избереш во животот да работиш нешто што навистина го сакаш, секој успех ќе го доживееш со радост. Првпат ние наставниците имаме можност да напредуваме во својата кариера благодарение на реформите на Министерството за образование и наука. Овие шест …

Избран првенец на генерација за учебната 2020/2021 година и доделени дипломи за ученик на генерација

јуни 14, 2021

Врз основ на Конкурсот за избор на ученик на генерацијата 2012/2021 година распишан на 11 Мај 2021 година, на предлог на Комисијата за разгледување и бодирање на документите на пријавените кандидати за избор на ученик според спроведеното бодување врз основа …

Конкурс за избор на ученик – првенец на генерација 2020/2021 година

мај 11, 2021

ОПШТИНСКО ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ „БЛАЖЕ КОНЕСКИ“ – Скопје Комисијата за избор на ученик – првенец на генерација при ООУ „Блаже Конески“ – Скопје распишува: КОНКУРС За избор на ученик – првенец на генерација за учебната 2020/2021 Право на учество имаат ученици …

Известување за родители за запишување на првачиња во учебната 2021/2022 година

април 27, 2021

Информации за новата учебна 2021/2022 година ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИЗа запишување на првачиња во учебната 2021/2022 година во ООУ„Блаже Конески“-Аеродром, Скопје Известување од Министерство за образованиеСогласно Законот за основно образование (Сл.весник бр.161 на РСМ од 05.08.2019 год.) член 60:Став (1)„Децата во …

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!