Александра Арсовска Белчовска

Александра Арсовска Белчовска

Психолог

Изработки, проекти во коишто учестувал психологот:

  • Препораки за родителите за време на коронавирусот Погледни
  • Соопштение за реализирање на консултативно – советодавна работа од страна на училишниот стручен тим Погледни
  • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
    Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!