Приказ на 21-23 од 23 резултати

Обука за Scientix амбасадори

декември 5, 2017

Scientix е проект инициран од Европската комисија за истражување и иновации и е под FP7 програмата за истражување и технолошки развој. Со Scientix менаџира European Schoolnet Academy со седиште во Брисел, Белгија. EUN е мрежа од 30 Министерства за образование …

Најдобрите ученици од Аеродром на настава во Лондон

септември 30, 2017

На 30.09.2017 година, најдобрите ученици од Општина Аеродром, се вратија од еднонеделната посета на Лондон, каде посетуваа настава, поточно во училиштето Ернест Бевин во збратимената Општина Вандсворт. За време на наставата во училиштето во лондонската општина Вандсворт учениците придружувани од …

Еко проект „Зелена училница“

октомври 7, 2015

Учениците од I -3 одделение со наставничките Дубравка Гешовска и Катица Ацковска, го реализираа еко проектот „Зелена училница“ во период од 15.10.2012 до 19.10.2012 година. Име на акцијата: „Ден на акцијата“ Цел: Училишите простории и училишниот двор да се направат …

error: Содржината е заштитена !!