suzana nastovska matematika

Сузана Настовска

математика

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

 • Online настава Погледни
 • Благодарница од Црвен крст Погледни
 • Врсничка едукација на тема: „Трговија со луѓе“ Погледни
 • „Зимска бајка” – 65 години постоење на нашето училиште! Погледни
 • Отворен ден по граѓанско образование во нашето училиште Погледни
 • Одбележана детската недела Погледни
 • Одбележан светскиот ден на учителот Погледни
 • Одржана еко-акција во нашето училиште Погледни
 • Среќен почеток ученици! Погледни
 • Скопскиот цветен фестивал – „Скопје цвета” Погледни
 • „Училишта на 21 век“ Погледни
 • Денот на шегата во нашето училиште Погледни
 • Првата меѓународна конференција на Асоцијација на најдобрите наставници на бивша Југославија Погледни
 • Одбележан денот на мајчиниот јазик Погледни
 • Патрон празник Погледни
 • Да го превенираме насилството меѓу учениците! Погледни
 • Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование
  Погледни
 • „Одлогирај се и ајде надвор!“ Погледни
 • Официјалното затворање на Проектот на УСАИД „Со читање до лидерство“
  Погледни
 • Светски ден на планетата Земја Погледни
 • Засади дрво за позелена иднина Погледни
 • „Сочни фигури“ – Фестивал на фигури изработени од овошје и зеленчук Погледни
 • „Сочни фигури“ – Фестивал на фигури изработени од овошје и зеленчук 2013 година Погледни
 • Саем на математика 2013 година Погледни
 • Меѓународна соработка – збратимување на училиштата ОOУ,,Блаже Конески “ – Скопје и OU,,Ibrahim Alaetin Govsa“, Fatih – Istanbul. Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!